Šta? Kako & zašto?

koje sebi postavljamo je ono što nas razlikuje od drugih. Tim agencije “Biro Profesional” čine iskusni stručnjaci u oblasti osiguranja koji poseduju licence NBS za zastupanje i posredovanje u osiguranju

BIRO PROFESIONAL

matični broj: 61452044

PIB: 106326616

pravni oblik: preduzetnik

datum osnivanja: 19.10.2009.

Strategija i ciljevi

Cilj Biro Profesional agencije je da zadrži lidersku poziciju u poslovima zastupanja u osiguranju i ojača odnose sa svojim partnerima, pružajući im vrhunsku uslugu i pomoć u izgradnji sigurnosti u poslovanju i zaštiti porodice.

Zaštita klijenta

Za razliku od osiguravajućih kuća koje raspolažu samo sopstvenim proizvodima I prvenstveno štite svoje interese, BP kao zastupnik u osiguranju raspolaže kompletnom ponudom osiguravajućih kuća I na taj način vodimo računa da klijent dođe do najoptimalnijeg rešenja za njega. Saradnja sa Biro Profesional agencijom omogućava klijentu da na jednom mestu dobije stručnu informaciju iz svih oblasti osiguranja, umesto da svoje vreme troši na kontakt sa više predstavnika nekoliko osiguravajućih kuća.

Antonina Tonja Antović

diplomirani ekonomista
osnivač firme
stručnjak u svim oblastima životnih i neživotnih osiguranja
antonina@biroprofesional.rs
064/6578-501

Jelena Sredanović

master ekonomije
osnivač firme
stručnjak u svim oblastima životnih i neživotnih osiguranja
jelena@biroprofesional.rs
064/6578-500

Zašto sa nama?

Jer su pobednici uvek u našem timu

Licence

Biro Profesional agenti su licencirani i rade pod nadzorom Narodne banke Srbije, u skladu sa domaćim zakonima. Pomažemo pravnim i fizičkim licima da razumeju komplikovan jezik osiguranja, jednostavnije naplate štetu i dugoročno zaštite svoje interese.

Najbolje rešenje

Za razliku od osiguravajućih kuća koje raspolažu samo sopstvenim proizvodima i prvenstveno štite svoje interese, Biro Profesional kao zastupnik u osiguranju raspolaže kompletnom ponudom osiguravajućih kuća i na taj način vodi računa da klijent dođe do najoptimalnijeg rešenja.

Ušteda u vremenu

Saradnja sa agencijom Biro Profesional omogućava klijentu da na jednom mestu dobije stručnu informaciju iz svih oblasti osiguranja, umesto da svoje vreme troši na kontakt sa više predstavnika mnogobrojnih osiguravajućih kuća koje postoje u Srbiji.

Cene

Polisa osiguranja kupljena preko naše agencije ima istu cenu kao i kada je kupujete direktno od osiguravajuće kuće, s tim da će Vam naši stručni saradnici pomoći oko odabira osiguravajuće kuće, pojasniti zaštitu koju ona pruža i pomoći oko prijave i naplate eventualne štete.

Proces Rada

U agenciji Biro Profesional se maksimalno posvećujemo svakom klijentu

1. Korak

Popunite upitnik sa Vašim podacima na stranici usluge za željenu vrstu osiguranja ili pozovite kontakt telefon 064/6578-505

2. Korak

U najkraćem roku dobićete više ponuda različitih osiguravajućih kuća koji odgovaraju vašem zahtevu

3. Korak

Svojim znanjem i iskustvom pomoći ćemo Vam da odaberete adekvatnu ponudu koja će pokriti željene rizike uz što manji trošak

4. Korak

Vi birate način kako će Vam biti dostavljena polisa, a naša usluga je za Vas besplatna

Naši partneri

Naši partneri

Za sve nedoumice - pišite nam

Biro Profesional - agencija za zastupanje u osiguranju